Известие

Collapse
No announcement yet.

От 146 на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От 146 на 166

Здравейте колеги
    От доста време обмислям да сменя колата и най накрая се реших .
    Изчел съм доста неща за 166 и ми е наясно долу горе какво може да се очаква от тези коли
    Та въпроса ми е дали някой е гледал тези коли и какво ви е мнението за тях
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2ezsqz
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2ezsqz

Първата изглежда значително по-добре. Салона изглежда запазен, обслужена е, има нормални гуми, чип... Изглежда гледана кола, а и собственика е писал, че може да се закара в сервиз по избор. Отиваш, гледаш, ако те кефи купуваш и това е.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
      Първата изглежда значително по-добре. Салона изглежда запазен, обслужена е, има нормални гуми, чип... Изглежда гледана кола, а и собственика е писал, че може да се закара в сервиз по избор. Отиваш, гледаш, ако те кефи купуваш и това е.
      Тая е криминална отвсякъде
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        По тасовете ли позна?
        Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Криминална? В какъв смисъл?

п.п. На тая втората, топката да скоростите е толкова износена, че ме съмнява да не би да е ползвана извън обичайното и предназначение...
          Last edited by Doomguy; d.m.y г., 23:02.

Comment

Готини снимки...
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Джантите ще отидат в раздел продавам Хубава работа ама българска

Comment

150 кончета....с чип ама 170 кончета,108 000км.
                Тасове,набил е над два пъти цената на автомобила за ремонти,само маховика и съединителя са половината от цената.Ако го гонят от фирма по вземания.....
                В крайна сметка е вложил близо 4000лв за да я продаде спешно за 4000лв ?!?!!?
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ако е опрял ножа до кокала от финансова гледна точка... Имаше и тук такъв случай. Това с тасовете не виждам какъв проблем е, ще си има чифт зимни джанти и ще има още една причина да коментира цената.

Comment

Моя съвет е отиваш гледаш и диaгностика в сервиз по твои избор.Колкото повече внимание обърнеш сега толкова по малко проблеми ще имаш след това.
                    Само за инфо аз моята я взех за 4300 лв. и скоро дадох 1600лв. за маховик и съединител и още доста за други неща,така че подкрепям колегата че едва ли някои е дал толкова пари за маховик и съединител и да я продаде,но и това с уговорка че колата все пак трябва да се види.
                    Успех колега и да ни информираш като вземеш някоя красавица.

Comment

По втората - Ма ич не ми аресва волана, копчетата на ИЦС-а, тъмните джамци и нацепената кожа.

Пичове, не е луд тоя дет изяжда 100 зелника, луд е тоя дет му ги дава.
                      Да ходи, да гледа, да кара, и да мисли.

По мнението на Linkestis - батко, мойта е манерка очокутена отвсякъде. Ама и за 7 нема да я дам.

п.п. Мойто трап е вече на 258 000 км и още не съм сменял амбряжо, маховико, и каквото е написал. Държи са деба кочината. Или съм целнал некаква супер яка и непредаваща се кочина, или ... де да знам.
                      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Ей, човекът беше питал дали някой е гледал двете коли, сиреч отблизо и на място! А ние го засипахме с диагнози по снимки. Към колегата пуснал темата - съветвам те само две неща: като ходиш да гледаш 166, винаги води с тебе човек, дето знае точно какво да гледа - в противен случай рискът си е само твой, а той изобщо не е малък. Това го казвам, понеже съм наясно, че примерно в 80% от случаите вариантът с преглед в сервиз е трудно приложим. И второ - ако още не си разкарал 146-чката, не бързай! Успех!
                        ...
                        155 1,6 TS 16V `96
                        166 2,4 JTD `99
                        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

точно така- не бързай, моята я търсих около 6 месеца , а когато решиш, че това е твоята кола, не се колебай.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Благодаря за всички мнения
                            Избора няма да е лесен по това което съм изчел до сега.
                            Относно 146-та не съм я разкарал и нямам намерение да я разкарвам ще я оставям на дъртия поне и знам и кътните зъби а и не малко пари съм вкарал в нея, че в никакъв случай не бих я продал

Comment

Точно така, запази си я, защото може да се наложи иначе понякога да ходиш пеш

Comment

Working...
                              X